iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !

Selamat Tahun Baru 2015

Assalamualaikum semua..

Apa khabar semua? Alhamdulillah.. Kita semua dah 8hari berada di dalam tahun baru iaitu 2015. Bagaimana dgn azam tahun lepas? Tercapai atau terkapai-kapai? Hihihi..

Walau apapun yang berlaku, hidup perlu di teruskan.. Jangan sesekali menyesali apa yg telah terjadi dalam kehidupan kita selama ini.. Chewaahhh!!

Korang perasan x, lama dah saya x update apa-apa kat sini kan? Sejak ada anak ni, saya memang agak sibuk. Mana nak uruskan anak, kerja hakiki dan bisnes online saya ni.

Walau bagaimana pun saya tetap akan berusaha dan mencuba sehabis baik utk membantu suami dalam pencarian nafkah.

Oklah semua.. Anda boleh follow saya dan cuci mata di blog saya ni yer.. Apa-apa cik,puan,akak dan adik boleh email saya di farhanasuardi@gmail.com atau boleh wassap saya terus di talian 016-7253014. Harap maaf kalau ada yang call saya, tp saya x angkat.. Masa nak angkat pun x de.. Hehe..

Salam Ukhwah!

1 comment:

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi