iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !

Pendapat je

Just nak bg pendapat lah..


Aku ni jd sponsor tuk blogger2 bukan diorg yg offer. Aku yg offer. Syarat plak diorg bg.. Ada gak yg aku bg.. Tapi aku x kesah pun org x like page aku ke blog aku ke walaupun ada pemenang yg buat cmtu.. Aku pun tahu gak tu.. Tu belum lg yg pm alih2 tanya hadiah tp x bg details atau x bg details lengkap.. Yg marah pun ada.. Huhu.. Tapi tak pelah manusia masing2 ada hak utk menilai.. Biarkan mereka terus menilai.. Yg ada pm aku balas, ada tu kdg aku baca lom balas, ada tu mmg aku terlepas pandang.. Maaflah yer.. Aku bukan blogger sepenuh masa.. Boleh melayan itu ini.. Kne bg aku masa.. Xnk terima?? Terpulang.. 😊

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi