iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !

Testimoni Magic Body Slim Soap (MBSS)

Testimoni Keluarga JSD



Testimoni sabun MBSS 1
 
Strech mark yang sangat buruk di perut lepas bersalin dah berkurang , perut dah tegang 
 
Testimoni sabun MBSS 2
 
   Parut kudis dah berkurang
   melembutkan tumit merekah
   perut dah kecil
   mak cik tegur badan dah cantik dan perut nampak kecil

 dah lama dapat tapi baru berkesempatan guna..

masa mula2 guna rasa biasa jek.. tapi bab mengurangkan kudis dan melembutkan tumit merekah tu memang lah terasa walaupun baru guna sehari ...

bila dah guna 3-4 kali terasa mcm perut dah kecik sikit sbb dulu ada satu seluar jeans tu tak leh nak zip sbb dah put on weight and pewut muncit....huhuhuhu...

 ingatkan perasan sendiri je.. tapi kebetulan ada lah makcik datang melawat ayah kat umah ari tu... tiba2 dia cakap eh.. badan ko dan cantik dah skg.. pewut tu dah kecik .. mcm ne jaga.... huhuhuu.. koyak suar dalam bila dengar org cakap dah kecik (walaupun tak lah kecik mana.. tapi yg penting ada lah perubahan owg nampak.. :D )

testimoni sabun MBSS 3
 
Ekzema dah sembuh
 

 Anak saya mengalami eczema hampir 5 bulan dan keadaan dia tiada perubahan. Berbagai cara dan kaedah dilakukan dari tradisional hinggalah berjumpa doktor pakar sakit kulit. 
...

Terbuka pintu hati ingin mencuba sendiri produk Jamu Susuk Dara iaitu MAGIC BODY SLIM SOAP yang selama ini hanya baca di wall Fb tentang kerbekesanannya ternyata sungguh berpuas hati melihat hasilnya walau baru sehari menggunakannya. 

Alhamdulillah kulit baby semakin nampak perubahan dan saya akan teruskan penggunaan hingga sembuh sepenuhnya. 

Terima kasih pada sis hanni pengasas JSD kerana menghasilkan produk yang betul-betul magic —

Testimoni sabun MBSS 4

Salam smua nani nk bg testimoni ank nani sdiri... Dye umur 6 thn mpunyai masalah kulit.. Sejak baby lg...Mcm2 telah nani cuba dr dr pakar, hospital besar, klinik2, ubat kg smuanya dh.. Tp kadang2 kesian kat dye dgn masalah kulit dye slalu gatal2 n bau badn dye slalu bau hanyir krn bau darah. Dye suka garu smpai darah.. Nani cuba wat testimoni kat dye dgn jamu susuk dara nie...
 
2 produk nani guna iaitu sabun magic mbss n masker vagina.. Alhamdulilah... Nmpaknya sgt berkesan.. Cpat kering... Satu hr dye garu kaki dye smpai bdarah2 nani ambik basuh guna sabun magic satu bdn dye.. Sbb kulit dye kasar n pastu lap kering2 nani taburkan serbuk masker kat tmpt yg dye garu n bdarah tu... Sok pg dh kering n kecut... Stiap hr nani guna sabun tu nani pon mcm x pcaya krna bau bdn dye yg hanyir tu dh hilang...... Lega rasa dihati nie bila dpt produk yg bole bantu masalah spt ank nani ni.. Tq byk2.... Klau x pcaya cuba tgok kaki ank nani ... Kesian kan dye.. Ni adelah hr ptama nani guna 2 produk tu...


kalau you ols guna sabun tu kan you ols akan rasa kulit semakin lembut dan licin.. kulit pun semakin mencerah.. tapi bukan cerah guna bleaching produk yek.. pas tu kuku pun jadi berkilat tau.. 
kalau tak caya cuba lah guna.. pas tu jgn lupa gosok2kan buih2 sabun tu kat kuku.. tengok lah hasilnye.. kulit jadi berkilat you......

ni dah nak habis dah satu sabun tu nak guna yang kedua pulak.. 

jom pakat beli dan guna.. tak mahal pun.. RM36 jek... :D
 
berminat nak daptaknnya 
 
SMS / wassup MBSS ke 016-7253014

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi