iklan

SweetMuslimah.com

! RAYA SALE !


ISTERI KEMBALI DARA?
RAWATAN BERSAMA JAMU SUSUK DARA
PASTI MANTAP,KETAT DAN RAPAT

1)JAMU PEGANTIN DARA
 RM65.00 / 10BIJI
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ mengembalikan permukaan faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)
~ meningkatkan kemutan
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku
~ merawat masalah kekeringan

Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)

Apa kotoran dalam vagina anda?

Kekadang memang sukar utk kita ketahui..tetapi cegah adalah lebih baik..memang kekadang anda rasa macam xde keputihan tapi mungkin anda jg kategori dimana keputihan terkumpul didalam vagina..


p/s :klik utk gambar lebih jelas




 Testimoni JAMU PENGANTIN DARA

Pengakuan dari pengguna :

Sy mengalami pendarahan setiap kali bersama suami. Sy fikir mngkin cancer jd sy pantang makan. Sy takut sgt. Sy mencari2 ubat apa yg blh bantu sy. Sy cari info di internet tp semuanya mahal2 ratusan ringgit. Sy tak mampu.kbtulan ipar sy staffnurse wad pesakit cancer jd byk info yg sy dpt dr dia tntg pesakit-penyakit tu.

Satu hari sy terbaca tntang JSD, sy tawakal mencuba.hari kedua selepas makan dan insert ketika di tandas keluar bau yg amat busuk mcm bangkai . Sy sangka lori bandaran dtg pungut sampah, tak lama kmdian sy ke tandas lagi. Kali ni bau lbh kuat smpai sy tak tahan.bila sy berdiri hilang tp bila sy mencangkung bau tu dtg lagi jd sah lah bau tu dr diri sy sendiri. Sy tel ahli farmasi dan ceritakan semua.

Ahli farmasi tu bersyukur sgt dan dia suruh sy teruskan dgn jamu tu. Katanya bau tu dtg dari dalam rahim sy yg mgkin dah dijangkiti kuman. Jadi sy teruskan. Pada hari ke3 sy amat terkejut bila keluar ketulan putih, biru-lebam dan ada yg merah kebiruan. Alhamdulillah, selepas itu tiada lagi bau dan tiada lg kotoran yg kuar. Perut sy yg mcm org mengandung kempis, badan jadi ringan.

Maaf semua. Sy cerita ni pengalaman sy sendiri, sy liberal cara moden dan cara lama semua blh pakai kalau ikut cara yg betul. Kita kena bersederhana .Masing-masing ada kelebihan kita tak blh menidakkan kemampuan perubatan moden dan perubatan traditional seperti jamu krn itulah amalan nenek moyang kita sejak dahulu kala. Ibu sy juga makan jamu dan akar kayu yg di rebus sejak blm lahirkan sy hingga lah ketika melahirkan adik sy yg ke16. Daun apa yg dia tak tumbuk makan. Ini krn ayah saya tk mampu nak beli ubatan moden, vit ataupun jamu2 yg di jual di pasaran ketika itu. Pada wanita2 moden sekarang ini jgn terlalu memandang rendah pada kemampuan jamu2 traditional ni.



Testimoni jamu pengantin dara -rm65-

Maizura: husband saya suka sangat2 suka..hahahhaha saya hepi sangat. suami sy cakap hari2 kalau sempit rapat 100% macam ni best. husband saya cepat klimaks n tertido. bila terjaga minta lagi wkakkakaka.


kesian husband saya tido mcm org kena tembak terdampar. bangun pagi dah sediakan saya serapan. sedangkan saya dah berkahwin 12 tahun. masa baru2 kawin ada lah suami buat camgitu. bila dia buat camgini mcm buang tebiat pula. mmg jamu "susuk dara" ni TIADA TANDINGAN DENGAN JAMU YANG LAIN. mmg power. mmg berhantu. patutlah "susuk dara" sesuai dengan namanya.
 
Produk tempatan antara yang terbaik kami hasilkan dari 100% herba asli khas buat wanita2 istimewa .

Peminat-peminat masker vagina, boleh cuba dan rasai penangan Jamu Pengantin Dara keluaran Susuk Dara Resources. Kehebatannya mmg tiada tandingan. Mampu mengembalikan malam pertama anda..! Manisnya bulan madu.. masih belum terlambat untuk mengecapi dan mengimbaunya semula. Kembalikan pelukan hangat dan kata2 mesra suami tersayang. Perbaiki hubungan yg hambar sebelum terlambat. Pasti suami anda tersenyum girang. Anda pasti dihatinya…

Kalau selalu orang biasa ingat .. Bersalin, beranak --> LONGGAR, TAK KETAT, HAMBAR --> JAMU PENGANTIN DARA LUAR BIASA..! ... taK nak ke cuba yang LUAR BIASA ??

Pernah tak rasa indahnya berbulan madu ?? Aaaa sape nak rase, boleh cuba yang nih .. ia bukan tipu daya tapi bole menyamari dara.. rasa hampir dengan dara semula memang best !! Dah ramai yang rasa dan memang 100% kata sangat terbaiik dan lain dari yang biasa biasa..!

Kami tak jual semua jenis jamu. Kami pilih yang terbaik dan paling best jer untuk masuk kedai kami !! .. Sebab yang biasa-biasa senang nak dapat di kedai .. Nak yang LUAR BIASA, boleh cari di sini .. insyallah ADA
PM LAJU2-0167253014 (FARHANA)

p/s :klik utk gambar lebih jelas

p/s :klik utk gambar lebih jelas










p/s :klik utk gambar lebih jelas

No comments:

Post a Comment

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Farhana Suardi